Laus, usmakelig og oppmerksomhetssyk.

Hei kjære lesere. Forhåpentligvis har jeg fått et par nye følgere siden jeg startet å blogge og jeg vil gjerne introdusere meg selv for dere og fortelle dere litt om hvem jeg er, derav overskriften: laus, usmakelig og oppmerksomhetssyk.

L A U S

«Hun Ane, er ikke hun litt laus a?»

Jeg er visst laus fordi jeg har guttevenner. Dere skjønner jo at det ikke går an å ha venner fra det motsatte kjønn uten at de penetrerer meg først. Jeg har det litt som en hovedregel egentlig, en audition om du vil. Når jeg møter nye hannkjønn blåser jeg i den formelle håndhilsenen, jeg bare flekker av meg stillongsen og sklir ned i knestående og rauter etter kuk med en eneste gang.

Jeg ikke bare har én guttevenn, jeg har faktisk flere og selvfølgelig har jeg sex med dem alle sammen, gjerne alle på en gang, hva ellers har man venner for? Ikke for å dele morsomme opplevelser eller ha dype samtaler med i alle fall, det hadde vært ganske roflmao.

*

Å bli kjent med nye mennesker er det beste jeg vet, det har ikke noe å si om det er en han, eller en hun, eller en hen. Jeg har mange guttevenner, fordi jeg liker ting som gutter ofte liker og jeg ler ofte av det samme som gutter ler av. Jeg er stolt av å ha venner av ulike kjønn, og om det er det som er betegnelsen på laus, så finnes det ikke lausere enn meg.

U S M A K E L I G

Hvis jeg skal takke for maten så roper jeg «kuk i ræva og andre buskevekster” og så går jeg bare. Jeg bruker all energien min på å være så vulgær som mulig. Har jeg mulighet til å være en idiot, så er jeg gjerne det. Jeg sniker i køer, jeg viser fingeren til barnefamilier og spytter på gaten og snørrer på resturanter. Jeg gir faen i deg og dine følelser. Jeg flasher titsa så ofte jeg kan, spesielt hvis jeg blir invitert i familieselskaper, klør meg gjerne i skrittet på matbutikken og piller buser til den store gullmedalje.

*

Jeg har alltid snakket uten filter. Jeg tar i bruk ord som: ræv, runke og sæd om det føles riktig. Jeg har aldri vært redd for å bruke ord andre kanskje kvier seg for å bruke. Det er svært sjeldent jeg sier ekskrementer for eksempel, for når noe er dritt – så fortjener det å være akkurat det, dritt! Om det er usmakelig at jeg en og annen gang slipper en fis blant venner og roper «der buldra det godt i kjøttkaka», så er jeg vel det og det går bra for meg.

O P P M E R K S O M H E T S S Y K

Du ser meg som regel naken på et bord mens jeg jodler så hardt at tannkjøttet tørker ut og hovedpulsåra nesten eksploderer ut fra halsen min. Er det en mikrofon i nærheten, så tar jeg ofte sjansen og river den ut av hendene til de det måtte gjelde, uansett om det er  Tande-P eller faens oldemor og tar over showet.

Absolutt alle valg jeg tar, fra jeg våkner om morgenen til jeg legger meg om kvelden, handler om at jeg skal være i sentrum, at jeg skal være midtpunkt, at jeg skal bli sett og bli lagt merke til. Det handler bare om meg. Meg, meg, meg, meg. Jeg prøver å skate og surfe og jeg kjører snowboard bare fordi jeg vil ha oppmerksomhet, ikke fordi jeg liker det eller synes det er morsomt. Herregud, hvem gjør det? Idioter! Jeg ler av sånne mennesker som vil lære ting, bare fordi de har lyst til å bli gode til noe. Ha-ha-ha!

*

Noen ganger gjør jeg ting fordi jeg har lyst, fordi jeg har en følelse eller fordi det er noe jeg har lyst til å lære meg. Noen ganger er jeg bare spontan, andre ganger er jeg bare full av glede. Ofte jøgler jeg litt bare for å glede andre også. Er man virkelig oppmerksomhetssyk om man blir så glad at man bare bryte ut i ukontrollert dans? Er man oppmerksomhetssyk hvis man byr litt på seg selv og viser personlighet? Hvis svaret er ja, så er jeg absolutt det.

**

Men, fra spøk til alvor. Hadde jeg vært en gutt med alle disse tre beskrivelsene, så hadde jeg vært morsom, kul og rå. Som jente er jeg laus, usmakelig og oppmerksomhetssyk. Jeg er så lei av at jeg alltid må forklare eller forsvare meg selv, fordi jeg har venner av det motsatte kjønn, for at jeg sier det jeg tenker og føler, fordi jeg tenker og føler, fordi jeg ikke alltid sitter pertentlig med beina i kryss, fordi jeg ler høyt, fordi jeg liker å skape stemning, fordi jeg har lyst til å pushe meg selv og prøve nye ting, fordi jeg ikke er redd for å drite meg ut, fordi jeg har bein i nesa, fordi jeg ikke er redd for å være uten filter, fordi jeg er tøff, fordi jeg benytter meg av ytringsfriheten.

Jeg er så lei av å forsvare meg, bare fordi jeg er jente.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 Comments

 1. Spot on, Ane. Og du er både morsom, rå og kul!

  1. TUSEN takk Lise!!! :D

 2. Du vet når du følger noen på sosiale medier, også tenker du sånn “shiiit, hu der bare VET jeg at jeg hadde kommet skikkelig godt overens med”?? Sånn tenker i hvert fall jeg om deg da, vet ikke om det er rart eller ikke (lol håper ikke dette ble en veldig creepy kommentar?)

  1. Hahah, NOOORA. Nå ble jeg glad, så hyggelig kommentar! Tusen takk. Det er 100% IKKE creepy, bare koselig og jeg er heeelt sikker på at vi kommer godt overens :D

 3. Heia deg!!! Helt seriøst. Drit i de som prøver å trekke deg ned, du er allerede bedre enn dem fordi de gidder å bruke energien sin på det, istedenfor andre faktisk morsomme og interessante ting. Vær den du er, og ha det gøy! Jeg synes hvertfall du virker snill, inkluderende, kul og tøff. Sier igjen, HEIA DEG!!

  1. Herlighet, Julia.

   Nå ble jeg skikkelig rørt. TUSEN takk for en utrolig hyggelig melding og ikke minst for at du gadd å ta deg tid til å skrive den. Jeg vil gi deg en skikkelig god og varm klem, som knuser litt i ryggraden. MSå, her kommer det en cyber-klem i stedet!

   <3