Slepp meg ut

… Før jeg svetter ihjæl! Altså, jeg skal ikke klage, men her kommer jeg med en liten bit med fakta. Å ha pannelugg i denne varmen er en svettefest uten like. Det er så ille at jeg på det verste har trodd at jeg har havnet i en tidlig overgangsalder. Jeg har nevnt det for de fleste av venninnene mine og de beroliger meg med at: “neida Ane, ta det helt med ro, det er bare normalt å svette litt”. Vel, bortsett fra hun ene venninnen min da, som begynner å fortelle en historie om en jente i midten av tyveårene som kom i overgangsalderen. DU VET HVEM DU ER!

Jakke og shorts fra Topshop og overdel fra Urban Outfitters.


Til mitt forsvar så hadde jeg bare på denne jakken for bilde sin del for å få det komplette Steve Irwin-antrekket, så det er ikke derfor jeg svetter. Nemlig!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *