Lapoint surfcamp Costa Rica!

Det føles sprøtt å booke reise nå egentlig, nå som sola griller som verst i Oslo. Det steker altså så hardt at huden slår sprekker og herpessår vokser og gror rundt om kring i fjeset. Livet er herrrrlig, dere! Hurra for sommer og sol, liksom.

Men, jeg har noen helt sjuke cravings om dagen, så jeg måtte bare spontan-booke meg en reise. Om en uke er jeg på vei til Costa Rica for å surfe med Lapoint, og jeg lengter med hele kroppen. Jeg har ikke vært i vannet siden Australia og det er jo fire måneder siden allerede.

Jeg har aldri vært i Costa Rica før og skal til et sted som heter Santa Teresa. Jeg tar gjerne imot tips til hva man burde se, spise og denslags mens jeg er der. Gleder meg aller mest til å surfe igjen selvfølgelig. Jeg meldte meg på level 3, litt fordi jeg føler det er så lenge siden jeg har surfet og litt fordi det er et helt nytt sted. Men, mest fordi jeg fortsatt har mye å lære, jeg er jo ikke på langt nær noe som kan kalles en surfer enda – selv om mange kanskje tror det. Håper jeg får mye progresjon der og klarer å lese bølgene litt bedre.

Det blir fullt fokus og jeg håper denne gamle kroppen klarer å holde følge. Jeg falt en del på brett i vinter og slo albuen ganske heftig, så jeg håper ikke det påvirker padlingen sånn altfor mye. Nå er jeg jo ræva på å padle uansett, så det blir spennende. Haha!

Men, sjekk så fin campen er a dere! Her skal jeg gosse meg fælt. Blir sikkert en del oppdatering på Instagram mens jeg er der, kjenner jeg meg rett. Så følg med på @anegyll om dere vil. Det gjør ikkeno om dere ikke vil heller altså, det går bra. Bare så dere vet det.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *