X2festivalen

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte, for det er så sjukt mye jeg har lyst til å fortelle. Jeg var så heldig å få være en av ambassadørene til X2festivalen i år. Volda ass, herreguuuud for et nydelig sted. Hadde ikke lyst til å reise hjem for det var så saaaabla vakkert.

Jeg reiste fra Oslo i et lite propellfly på torsdag ettermiddag og landet trygt (utrolig nok) etter et par heavy vindkast på flyplassen i Volda. Den flyturen der er ikke for folk som har flyskrekk, for å si det sånn. Under ett av de heftigste vindkastene så jeg utover fjorden i Volda, og tenkte at hvis vi styrter nå, så dør jeg omringet av vakker norsk natur, det går faktisk fint.

Men, vi landet trygt og der ble jeg plukket opp av min venninne Mona og tidenes hyggeligste fyr, Patrick. Kunne nesten skrevet et eget innlegg om han, for makan til kar skal du lete lenge etter! Han kjørte oss hit og dit, ventet, vartet oss opp og var bare sjukt bra. Alltid blid. Skulle ønske jeg kunne pakke han med meg til Oslo.

For dere som ikke helt vet hva X2festivalen går ut på, så er det en vintersportfestival med blant annet skating, Airboogie, dødsing, Randonee, konsertert, alt som er gøy egentlig. Så, X2 sendte meg opp til Sunnmørsalpane og jeg fikk prøve randonee for første gang. Det var sjuuukt gøy! Selv om jeg fikk et par skuffa snaps av snowboard-venner underveis, haha. Vi hadde med oss et par mannfolk som passet på at det gikk sånn nogenlunde trygt for seg. Fikk et par heftige fall i løpet av turen, til og med da jeg stod helt stille. Tror jeg får en liten filmsnutt å vise dere etterhvert.

Bilder: Kyrre Buxrud.

Men hjælpes meg, menneskene i Volda er grunn nok til å reise tilbake igjen. Du får det ikke mer jovialt enn det det de var der. Det var litt sånn «vi skal ha overraskelses-fest for en venninne som har bursdag, har dere lyst til å være med»? Vi var velkomne overalt og ble så godt tatt vare på.

Åh, jeg savner det allerede og skal 100% sikkert tilbake til Volda og X2-festivalen igjen, for det der er noe av det morsomste jeg har gjort på lenge.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *