Slepp meg ut før jeg svetter ihjæl.

Snoop Doggy Dogg ass, nå er jeg så lei av dette premenstruelle været. Det ene sekundet (les: alltid) vil jeg rive av meg alle klærne og løpe naken gjennom gatene, og det andre sekundet vil jeg bare grave meg et høl, fylle det med ull og dyner og bli der.

Misforstå meg rett, jeg er veldig glad i Norge og at vi har fire årstider å gosse vårs med. Det jeg ikke liker er når det er mellomperioder som dette, da blir jeg så forfjamset og vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Tar på meg alt jeg eier og har fordi det snør ute når jeg skal på jobb, så blir det omtrent sommer   i løpet av dagen sånn at jeg blir sittende å puste og pese på bussen hjem. “slepp meg ut før jeg svetter ihjæl”. Dette blogginnlegget gir absolutt ingen mening, men jeg tenker å bli flinkere til å oppdatere på bloggolinis, så da får det bare bli sånn.

Beanie fra Urban (her)

Beanie fra Urban (her)

Beanie fra Urban (her) og Nikesko fra Urban (her)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *