Junglefever!

Hællemååne! Den siste måneden har jeg lengtet så fælt etter sol og varme at jeg ikke vet helt hvor jeg skal gjøre av meg. Derfor må jeg legge ut litt bilder der jeg får litt mer tropefølelse. Karret meg opp til Botanisk Hage sammen med favoritt fotografen min McKenzie! Det var varmt, klamt og vi svetta herfra til helvete. Det var akkurat som å være på Playa Del ettellerannet, ganske digg. Ja, helt til vekterne kom og kastet oss ut selvfølgelig, da var det ikke så digg lenger. Gleder meg til å gå i skjørt og kjoler og vise frem de arrete beina mine snart! Sjekk ut dette fine settet fra Bik Bok! Elskerrrrr.

Bluse fra Bik Bok (her) og skjørt fra Bik Bok (her).

Bluse fra Bik Bok (her) og skjørt fra Bik Bok (her). 

Bluse fra Bik Bok (her) og skjørt fra Bik Bok (her).

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments

  1. Så fin bluse! Hvorfor ble dere kastet ut?

    1. Hei Nora!

      Tusen takk! :) Man må visst søke for å ta bilder der, og det gjorde vi ikke :(