CHIMI

Det finnes et par ting her i livet jeg er svak for. Det er ytterjakker, kaker, pottis og solbriller. Ingen av delene gjør meg slank eller rik, men hvem trenger vel å være det. Ikke jeg tydeligvis. Hvis jeg skal ramse opp et par andre ting jeg er svak for så kan jeg nevne gutter som aldri tekster tilbake, all you can eat buffet og kokosboller.

Men, nå skal jeg faktisk ta for meg en av svakhetene mine, nemlig solbrillzz. Det er lite som gjør meg lykkeligere enn at solen er oftere på besøk, sånn at jeg kan sette på meg brillsa og stirre og glo på mennesker uten at de ser det. Hehehehe. Da jeg fikk meg vanlige hjælp-jeg-er-nesten-blind-briller for første gang var jo det ganske uvant, så det føltes som om jeg gikk med solbriller på. Husker jeg stirret på noen da, som selvfølgelig la merke til det, for brilleglassene var jo 100% gjennomsiktige. Så, derfor har jeg gått til anskaffelse av et par andre brills fra Chimi Eyewear! Nå kan jeg glo så mye jeg vil. O´glade jul sier bare jeg!

Chimi Eyewear i fargen Guava (her)

Jeg klikket meg også hjem de samme i fargen mango (her). Man kan jo aldri har for mye av en bra ting har jeg hørt rykter om.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *