LIFE HAPPENS PODKAST!

Hallåien på dåien da dere! Jeg er så sjuuukt glad, spent og stolt over å kunne fortelle dere at jeg er programleder i en splitter ny podkast! Jobben min er nå favoritthobbyen min, nemlig å snakke! Ganske sjukt, egentlig! Husker jeg satt på låven hjemme i Rendalen og lot som jeg hadde radioshow da jeg var liten. Den gang hadde jeg jo ingen gjester – selv om jeg lot som jeg intervjuet store kjendiser, som selvfølgelig var meg selv det også.

Denne Podkasten er en Bik Bok podkast og heter Life Happens. Sammen med min fantastiske kollega, Maria Rogersdotter (les bloggen hennes her) håper vi å nå ut og engasjere og inspirere dere der ute. Vi skal snakke med fantastiske kvinner som alle har opplevd noe, oppnådd noe og kommet seg gjennom noe. Det er tabubelagte temaer, det blir tårer, det blir latter. Det blir ekte, det er livet!

Det første avsnittet slapp vi i DAG! Crikey McCrick ass, det er ville tilstander. Litt smånervøse var vi jo såklart, vi er jo ingen radioverter liksom, men da føltes det ekstra trygt og godt at gjesten vår var min gode venninne Silje Lyngstad Noreng som startet opp Brow Rehab (her)!

Vi snakker om det å starte eget, være en karrierekvinne og alt det måtte innebære.

Du kan høre det første avsnittet på Spotify (her), eller iTunes (her). Håper du liker det!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *