Fila Disruptor

Jeg bare ligger her på gulvet i trusa med de nye skoene mine jeg. En helt vanlig dag med andre ord. Noen ganger skulle jeg ønske det var et skjult kamera med meg hver dag, bare sånn at jeg kan se hvor dust jeg er noen ganger. Haha.

Uansett, fiksa meg et par nye kicks fra Urban igjen nå, for alle de hvite jeg har fra før av er grå. Tok de med på en testtur i helgen og jeg følte at skoene bare lyste opp som to lyskastere. Livredd for å møkke de til selvsagt, men totally worth it! (La dere merke til hvor international jeg var nå)?

Joda, jeg er klar over at beina mine er tørre som flatbrød og at jeg har hatt strømper som strammer rundt leggen.


Kicks fra Urban (annonselink ) // Fila Disruptor

Kicks fra Urban (annonselink ) // Fila Disruptor

Kicks fra Urban (annonselink ) // Fila Disruptor

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *