Denim lover.

Jeg er en sucker for denim, gjerne lag på lag også. Litt sånn Britney og Justin anno 2001. En av ulempene ved å være lav (bortsett fra at man alltid er i armhulehøyde på konserter, eller at høyere mennesker må squatte for å gi deg en klem), så sliter jeg også med å finne jeans med riktig beinlengde.  Jada, høres humoristisk ut og alt det der, men det er faktisk sant.

Jeg sverger til Bik Bok jeans. Det er så sjeldent jeg finner jeans til lave jenter som meg. De blir enten for lange, eller sitter feil på kroppen. Denne jeansen for eksempel er perfekt i beina, men så har jeg brettet den opp for å style den litt. Hurra for vår og mer denim uten digre jakker over.

Bildene er tatt av McKenzie. Hun er fotograf og dere kan følge henne her.

Jeans fra Bik Bok (annonselink ) // Mom Ripped Jean, jeansjakke fra Bik Bok // kommer snart

Jeans fra Bik Bok (annonselink ) // Mom Ripped Jean, jeansjakke fra Bik Bok // kommer snart

Jeans fra Bik Bok (annonselink ) // Mom Ripped Jean, jeansjakke fra Bik Bok // kommer snart

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *