Spring fling.

Jeg elsker våren. Starten på noe nytt. Mer farger, mer lys, mer lykke. De to siste årene har jeg slitt en del med mørket og at vinteren er lang og kald. Lurer på om det er noe som har med alderen å gjøre, eller at jeg bare har blitt bitter og sur. Haha.

Sjekk ut poseringen på det siste bildet mitt a dere! Der prøver jeg å leke ung og kul, har sett de posere sånn på bilder. Sleit litt med å komme meg opp igjen etterpå, siden jeg sliter litt med ryggen, men jeg tror jeg snart kvalifiserer til et kult navn med Unge foran, om jeg fortsetter i riktig retning. Unge prolaps er kanskje det mest passende.

Sko fra Urban (annonselink ) // Nike, beanie fra Urban (annonselink ) // The Hundreds

Sko fra Urban (annonselink ) // Nike, beanie fra Urban (annonselink ) // The Hundreds

Sko fra Urban (annonselink ) // Nike, beanie fra Urban (annonselink ) // The Hundreds

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *