Greenhouse

Funfact: midt under posering blant busker og kaktuser, så blir vi kastet ut av vaktene. Haha. Hadde jeg vært en flau person hadde jeg syntes det var pinlig, men det gikk bra, for det er jeg jo ikke. Så da var det bare å skifte i en rasende fart så både pupper og rumpeballer fløy veggimellom til folks fornøyelse. Eller skrekk. Du bestemmer.

Uansett, sjekk ut denne kjolen. Gleder meg til å løpe rundt i den til sommeren. Liker at den er litt kortere foran, sånn at jeg ikke blir enda lavere enn det jeg allerede er.

Bildene er tatt av min fantastiske venn, McKenzie. Hun er fotograf og dere kan følge henne her.

Kjole fra Bik Bok (annonselink ) // Maxi dress.

Kjole fra Bik Bok (annonselink ) // Maxi dress.

Kjole fra Bik Bok (annonselink ) // Maxi dress.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments

  1. wow! elsker disse bildene <3

    1. Tusen takk, Kaya :) <3