3 ting som gjør meg glad.

Det beste jeg vet er å være glad. De fleste er vel kanskje enige med meg i det. Men, jeg føler det er så lett å glemme alle de små tingene her i livet som faktisk gjør verden litt bedre. Som for eksempel når den hvite sausen du koker for en gangs skyld ikke brenner seg fast (hehe,upsi), eller når du trodde du var tom for dopapir – så var det et par tørk igjen likevel. Eller når bussjåføren smiler tilbake. Det er så viktig å huske alle de små tingene, og la de påvirke deg positivt og ikke bare ta det som en selvfølge.

Her er 3 ting som gjør meg glad. 

Gress mellom tærne.

Jeg gleder meg helt vilt til sommeren. Til å sparke av meg skoene og løpe barbeint rundt. Det er kanskje ikke det mest behagelige til tider, men det er noe helt eget ved å traske rundt barføtt. Man føler seg liksom så i ett med naturen.

Mennesker. 

Jeg blir glad av mennesker. Noe av det beste jeg vet er å observere mennesker og å bli kjent med mennesker. Det beste jeg vet er å høre historiene deres, hvordan de opplever livet, hva de har sett, hva de har følt og hvilke tanker de har om fremtiden. Mennesker, vi er så interessante. Vi har muligheten til å gjøre akkurat det vi vil, med det vi har blitt gitt. Vi kan velge å være gode mot hverandre, vi kan velge å spre glede. Mennesker har så utrolig mye godt i seg. Og ingen mennesker er like. Det er så rart.

Klemmer.

Jeg er ikke bare glad i klemmer, jeg elsker klemmer. Noen ganger må jeg gå bort til venninner og bare klemme på de, fordi det gjør meg så glad. Følelsen av kinn mot kinn, det kiler litt i magen. Jeg synes det kan ligge så mye i en klem, det høres kanskje litt teit ut. Men, det er varme, omtenksomhet og trygghet i klemmer. Så, klem så mye som mulig! Åh, nå trenger jeg noen å klemme på!!

Hva gjør deg glad da?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *