Red hot.

Jeg vet ikke med dere, men jeg blir i alle fall glad av farger. Jeg kan se på en skjermsparer som beveger på seg i flere timer i strekk fordi jeg synes det er fascinerende å se på. Det har mye med fargene å gjøre, og mye med at noe ikke helt er riktig skrudd sammen oppi topplokket her.

Poenget er at jeg liker å være glad. Hvem gjør vel ikke det? Derfor prøver jeg også å kle meg i litt sterke farger når alt annet ute er kaldt, grått og trist. Til og med huden min er sånn blå og gjennomsiktig nå. Og tørr. Skikkelig tørr faktisk. Jeg skal være flink til å kle meg i farger og print hele vinteren, sånn at jeg kan bli glad og at kanskje andre kan bli glad når de ser meg også. Det er jo lov å håpe.

Kjole fra Bik Bok (annonselink ) // Red dress.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *