Artsy

Hodet mitt er 100% eventyr, hele tiden. Mens vanlige mennesker kan se en gråstein på veien, kan jeg se Herr Spfrudlebrass på vei hjem fra jobb for å lage middag til resten av Spfrudlebass-familien. Jeg kan se for meg elefanter i tutu-skjørt som danser isdans, eller en panda som sitter på en flyvende pølse.

Og du vet når du våkner fra en drøm og det var en utrolig fin og hyggelig drøm, men du bare klarer ikke huske helt hva det var. Eller, det at du ikke vil gi slipp på den gode følelsen når du våkner. Litt sånn er det meg og det eventyrlandet jeg til tider har i hodet. Jeg vil ikke glemme det, eller gi slipp på det. Derfor har jeg foreviget noen av de rare, fargerike og til tider forstyrrende figurene fra fantasien min, opp på veggen.

Blir spennende å få takstmannen på besøk igjen neste uke..

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *