Da jeg dreit i stykker doen til daten min.

Ånei, er dette en av disse clickbait-overskriftene tenker du sikkert nå. Der overskriften ikke har noen med innholdet å gjøre. Sånn à la: «Jeg måtte nesten amputere armen», og så handler innlegget om brødskive med brunost. Jeg kan love deg at, nei. Det er ikke sånn. Her får du akkurat det du tror du får.

Noen (de fleste) sier: «Ane, jeg tror kanskje ikke du skal være ærlig og kanskje du ikke skal fortelle den historien der». Du vet når du snakker til barn og forteller at de ikke skal gjøre noe, og så får de enda mer lyst til å gjøre det? Sånn er jeg også.

For et par år siden datet jeg fyr, ganske revolusjonerende bare det. Han skulle feire bursdagen sin og jeg skulle overraske han med kake. Som mange av dere vet så er jeg laktoseintollerant. Det betyr at jeg burde være flink til å få i meg laktosefrie produkter, men det er jeg ikke alltid. Jeg fant dessverre ikke laktosefri kremfløte på butikken og tenkte at det sikkert gikk fint med vanlig.

Det gjorde ikke det.

Han bodde et ganske langt stykke fra der jeg bodde, derfor måtte jeg bo der heeele helgen. Veldig hyggelig tenker du, før du tenker tilbake til overskriften. Hyggelig var det jo også og kake ble det. Jeg liker å gjøre et stort nummer ut av meg selv (til og med når det er noen andres store dag), så joda, det ble bursdagssang og dans også

Dessuten elsker jeg kake og når det blir servert klarer jeg ikke beherske meg. Du burde vel ikke spise så mye av den kaken, når den ikke er laktosefri tenker du sikkert. Korrekt. Kanskje du klarte å beherske deg likevel, er vel din neste tanke?

Feil.

Så, med enorme mengder laktose innabords skjedde jo det som vanligvis skjer: jeg ble dårlig i magen. Det er utrolig hvor fort det går fra du har spist til du må drite, litt imponerende at kroppen jobber såpass raskt faktisk. Dere som vet, dere vet.

Så, jeg forsvant inn på doss en halvtimes tid hvor jeg svetta og holdt på til både knoker og fjes ble hvite. I frykt for at han skulle høre at porselenet omtrent slo sprekker etter utallige skuddsalver ned i skåla, prøvde jeg å isolere toalettet med dopapir.

Dårlig idè.

Da jeg etter en veldig utmattende økt skulle suse så sa det blurrrrrrrrp og jeg forstod at dette, dette er ikke en god lyd. Etter et par blurper til forstod jeg at slaget var tapt og her måtte sterkere styrker tilkalles. Da var det bare å krype til korset og varsle daten min.

Vi prøvde først med avløpspumpe, no success. Så, det endte med at huseieren måtte komme og demontere hele toalettet. Det fløt vann og bæsj over hele baderomsgulvet til daten min. Så, der stod han på bursdagen sin og klødde seg i hodet og så lettere fortvila ut. Gratulerer med dagen, liksom.

Vi dater ikke lenger nå.

Jeg beklager forresten at det ikke var noe inspirerende bilde med i dette innlegget, men jeg fant ikke noe som passet til teksten.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments

  1. Alltså I love you!!!

    1. haha,cutie <3