Island Vibes

Herregud som jeg styret og ordnet for å få til disse bildene her. Jeg var jo alene og løp frem og tilbake for å ta et par selvutløser-bilder. Haha, jeg må ha sett ut som tidenes idiot. Det var turister overalt og der stod jeg å poserte, balanserte kameraet og svettet som en gris.

På akkurat denne gåturen her gikk jeg også forbi to gutter og han ene stoppet opp og ropte etter meg. “nice tatti”. Jeg har dessverre ikke blitt velsignet med et formfullt frontparti, så jeg følte meg smigret og samtidig litt usikker om jeg burde synes han var frekk og ufin. Jeg snudde meg og der stod han og smilte og pekte på armen min. Så tatti betyr tatovering i Australia og ikke tatti, som patter, mugger eller jur som vi kaller det i Norge. Vel, da vet jeg jo det.

Bikini fra Bik Bok (adlinks) // Bikini top og bikini truse

Badedrakt fra Bik Bok (kommer snart) 

Bikini fra Bik Bok (adlinks) // Bikini top og bikini truse.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *