Straya gjennom linsen.

Jeg kunne brukt mange timer der jeg fortalte dere om hver enkelt lille detalj om Australia-reisen min, fra hvordan jeg lærte meg å ikke fortelle om absolutt hele dagen min da noen spurte: “Hey, how are you”, til da jeg gikk av på feil stoppested og måtte gå en time inn til byen så hoftene verket og blodspruten stod ut av tærne som en fontene. Men, det får bli ved en senere anledning. Eller kanskje aldri. Her er ihvertfall et bildedryss fra Australia.

For flere bilder, sjekk ut min Instagram @anegyll

___________________________________________________________________

I could use hours and hours telling you about every little detail from my journey to Australia. From where I learned not to tell about my whole entire day when someone said “Hey, how are you”, to when I go off the bus at the wrong place and had to walk for an hour to reach the city, and my hips were sore and the blood splashed out of my toes like a fountain.  Well, I might write about it later, or maybe never. Here´s some pictures from Australia. 

For more pictures, visit my Instagram @anegyll

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *