Too Good To Go

Visste du at 1.3 milliarder tonn med mat sløses bort hvert år, samtidig som hver åttende person på planeten sulter? En fact som er langt fra fun..

Som mange av dere som følger meg på Instagram sikkert har fått med seg, så har jeg testet ut Appen som heter Too Good To Go en stund, der man henter mat som diverse utsalgssteder har til overs. I stedet for at det da havner i søpla, så havner det i magen din. Great taste, no waste! En win-win situasjon med andre ord.

Det er svært sjeldent jeg skriver om produkter eller reklamerer for noe på bloggen min, men dette vil jeg virkelig at alle skal høre om! Før jeg testet det ut var det litt sånn, jaja. Sikkert helt ok, jeg sjekker det ut. Men dette folkens, dette dere teste, for det er sjukt bra!

Det er så enkelt å benytte seg av, du bare gjør følgende:

  1. Last ned Too Good To Go i App Store.
  2. Sjekk ut spisesteder i nærheten av deg, eller åpne opp kartet
  3. Velg stedet du ønsker å hente ut mat fra. (bakerier, hoteller, daglivarebutikker, resturanter etc)
  4. Betal ensum
  5. Hent ut maten før stengetid (husk å vis kvittering)
  6. Og der harú jammen meg reddet mat fra å havne i søpla

Sjekk ut påsan jeg fikk fra Baker Brun i går. Jeg har også hentet ut fra MENY, Ritazza og Olivia og jeg har vært dødsfornøyd med alle. Masse mat og hyggelige mennesker, blir ikke bedre enn det.

For meg som bor alene har jeg for eksempel i èn pose fra Meny fått fem forskjellige middager. Drøyt!! Og enda drøyere er det at dette kunne ha havnet i søpla.

Så, last ned appen og bli med meg i kampen mot matsvinn!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *