Rundlurt

Her om dagen ble jeg frastjålet vesken min. For alle dere damer der ute så vet dere hva det innebærer. Det er ikke bare en veske, det er jo hele livet ditt.

Jeg slurpet i meg en varm kopp kaffe på cafè da en ukjent mann kom bort til meg. Han sa han kjente meg igjen fra nett-serien jeg var med på, Kickstart og lurte på om vi kunne ta et bilde sammen. Jeg ble jo ekstremt smigret for at noen i det hele tatt kunne kjenne meg igjen, så jeg takket selvfølgelig ja.

gjens


Det tok fem sekunder. Fem sekunder av livet mitt og fem sekunder hvor jeg var uoppmerksom. Jeg snudde meg og alle verdisakene mine hadde forsvunnet. Bankkort, kamera, mobiltelefon og ikke minst 20 festivalbilletter  som skulle leveres på jobb. Du kan jo tenke deg panikken som spredte seg.

Jeg stormet ut av døren for å finne han jeg tok bilde med, for det måtte jo være han! Det som møtte meg var et kamera-team og en veldig fornøyd “tyv”. Hjertet dundret helt opp til øreflippene. Jeg er så ufattelig lettet over at det hele var en spøk, men jeg fikk meg en skikkelig støkk. Uansett hvor jeg befinner meg og selv om det føles som om jeg er i trygge omgivelser så kan dette skje.

Jeg anbefaler deg på det sterkeste å skaffe forsikring, den settes i gang med en gang du låser døren. Visste du foreksempel at reiseforsikring dekker tyveri selv om du ikke har reist lenger enn favorittkafeen? Uansett om du skal på kino, ut å reise, eller på butikken så er du dekket! Sikre deg selv, sikre tingene dine. Les mer om reiseforsikring på Gjensidige.no.

gjensidig

Men, jeg har også en skikkelig gladnyhet til dere midt oppi all stjele-prat! Dere har nå mulighet til å vinne reisegavekort! Hvordan du deltar er såå enkelt! Legg igjen en kommentar på Facebookfilmen med hvem du vil ha med deg på ferie og hvor. Det er viktig at dere kommenterer Facebookfilmen på Gjensidige sin side for å delta, og ikke her på min blogg.

Lykke til alle sammen! Hilsen hun som nå tviholder på vesken sin som en gammel tante.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *