Destination: Ericeira.

Det føles som om det er et år siden jeg var i Marokko sammen med Lapoint, men det er jo bare to måneder siden. Nå pakker jeg sekken og flyr avgårde nok en gang, denne gangen til deilige Portugal. Jeg sjekker inn på Camp Lizandro sammen med et knippe deilige bloggdamer.

_DSC3933_DSC3889

Les om min surfeopplevelse i Marokko her.

I Marokko fikk jeg testet meg på level 1 og lærte alt det grunnleggende innenfor surfing. Denne gangen prøver jeg meg på level 2 som blir på litt større bølger. Gleder meg til å bli smashed og gurgle litt vann igjen, har savnet den følelsen. Haha!

MG__0068 copy

Jeg vet jeg har nevnt det så mange ganger tidligere, men jeg blir bare så utrolig glad av å være en del av surfecampene til Lapoint. Jeg har fått venner fra hele verden, opplevd fantastisk natur, sett helt sinnsyke solnedganger og skapt minner for livet.

IMG_4418_WEBMG__7543

What´s all the fuss about? Sjekk ut stemningsfilmen her.

Vi reiser allerede 24 april og det er fortsatt igjen plasser, så alle dere surfeglade mennesker, eller dere som ønsker å lære: bli med da vel?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *