Kjærlighet. Deg og meg!

La meg fortelle dere om en kjærlighetshistorie ulik noe annet. Dette er ikke den typiske mann-møter-kvinne historien, dette handler om noe annet. Noe helt annet!

IMG_2829IMG_0434

Det er to uker siden jeg kom hjem. To uker? Det føles som en hel evighet og det føles som om det var i går. La meg spole tilbake, helt tilbake til der det startet. Jeg forelsket meg i august 2015 og jeg forstod ganske tidlig at dette ville vare. Jeg ble oppslukt i og ikke minst av havet. Med solbrent nesetipp og et hjerte som hamret vilt, så klamret jeg meg til et surfebrett. Det var der det startet, i saltvannet på Bali, og det har fortsatt siden. Denne gangen tok jeg kjærligheten med til Marokko.

IMG_2679

P2050624

Jeg reiste sammen med Lapoint back when og jeg er så glad for at jeg valgte akkurat de. For de som aldri har hørt om Lapoint, så er dette surfecamper rundt om i verden som tilbyr bosted og surfetimer. (Alle de uthevede blå ordene i teksten er linker, trykk på de for å lære mer). Dette er et fantastisk tilbud for dere som vil oppleve verden, lære dere å surfe, bli kjent med nye mennesker og oppleve andre kulturer. Jeg reiste alene første gang og jeg angrer ikke et sekund. Man er aldri ensom og miljøet er så fantastisk inkluderende, surfelærerene er dyktige og staffet er top notch!

G0020314

G0040325

Da jeg kom hjem fra min første tur gikk jeg ned i en skikkelig kjip depresjon, no kidding. Jeg hadde hatt det så bra, så alt annet føltes litt meningsløst. Dere kan tro jeg ble glad da jeg fikk mulighet til å reise igjen, denne gangen til Marokko og ikke nok med det – men, nå sammen med et knippe deilige damer og en skikkelig hunk av en fotograf. Lapoint har surfecamp i en liten fiskelandsby som heter Taghazout. Blant fargerike puter som luktet av solkrem og gammal morro, fant jeg roen nok en gang.

IMG_2481

IMG_1972

Jeg var der en uke og selv om jeg gjerne skulle vært der i en uke ekstra, så opplevde jeg så ufattelig mye. Vi fikk dra på ekskursjoner og vi reiste blant annet til Paradise Valley. Vi spiste Marokkansk mat, vi danset til marokkansk musikk, vi prøvde yoga, vi opplevde fantastiske solnedganger og vi skapte minner, hadde latterkramper og fant varmen i nye vennskap når tærne var kalde fra surfing.

P1310193

P2030382

P2030384

Jeg prøvde å surfe, jeg lærte å surfe, jeg surfet! Det var helt vilt morsomt og det bragte tilbake alle de varme følelsene jeg husket så godt. Jeg tok level 1 kurset for nybegynnere, noe jeg er ganske glad for at jeg startet med. Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg har fått denne muligheten, at jeg har møtt alle disse menneskene og opplevd alt det fantastiske som jeg har gjort. Good times! Herregud så glade vi er i å bruke peace-tegnet forresten. Sånn er det å være blogger.

IMG_1943-kopi-2

IMG_2766

Nå lengter jeg bare til neste tur.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

  1. Ser helt fantastisk ut, Ane!

    xx
    http://liseripnes.com