How to be single

Jeg føler denne filmen ble laget for meg og at jeg lett kan komme med en oppfølger som heter “How to be single forever”. Uansett, jeg var så heldig å komme på førpremieren av filmen og den var hysterisk morsom. Jeg tok på meg en passende genser for anledningen. Jeg vet ikke helt egentlig om det var mest komisk eller trist at jeg kjente meg igjen så altfor godt. Jeg lo og jeg gråt og den blusset opp en hel mengde gamle følelser.


DSC_0663DSC_0678orimle

How To Be Single lanseres Valentines helgen, så for dere som ikke har planlagt å ligge naken i fosterstilling på baderomsgulvet og gråte, så anbefaler jeg dere å ta dere en tur på kino! Den er perfekt for sånne som meg, litt halv-triste single jenter som trenger et par gode råd til hvordan å overleve uten en partner. Jeg fikk lyst til å ta med meg girl-squaden på byen for en real fest etter jeg så filmen, men siden det var tirsdag kveld så fikk jeg nøye meg med å dra hjem i stedet. Alene.. og singel. Gleder meg til søndag, da er det Valentine´s Day.. Det skal bli gøy, dere.

Sjekk ut traileren her:

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments

 1. Karoline

  Hei!
  Nå har jeg lett i en evighet etter den kule genseren din, men jeg finner den ingen plass!! Så jeg spør her; hvor får jeg tak i en slik genser?
  Hilsen nylig singel

  1. Hei Karoline!

   Gratulerer som nylig singel, nå begynner livet! Genseren kjøpte jeg på salg på Zara til 49,-
   Lykke til videre som nysingel :)

   Klemmer fra meg!