Surfboards

Rett etter jeg kom hjem fra Lapointcampen på Bali bestemte jeg meg for å kjøpe meg et surfebrett. Jeg visste at det i seg selv ville bli en motivasjon. Hjemme kan jeg sitte på sofakanten og dingle med kalde tær, se på brettet mens jeg drømmer meg bort til bølgeskvulp og lange strender. Jeg skal ærlig innrømme at det var mye vanskeligere å håndtere dette brettet enn level 1-brettene vi fikk på surfecampen, men en vakker dag skal det være lett som en lek.

Nå lengter jeg bare. Lengter etter surf, opplevelser, nye kulturer og nye bekjentskaper. Det blir ikke lenge til jeg setter meg på et fly igjen. Livet venter.

surf1surf2surf3surf4

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 Comments

  1. suuuurferguuuurl <3

  2. Nå har jeg lest med gjennom store deler av bloggen, og den er rett og slett fantastisk. En ny favoritt. Du skriver så fint og virker som en så flott person. Nesten jeg har begynt å grine av tekstene dine flere ganger nå :) fantastisk.

    1. Ååh, Andrea. Det er mennesker som deg og tilbakemeldinger som dette som gjør at jeg fortsetter å blogge. Tusen, takk! Stor klem!