ANE SØKER KJÆRESTE!

I 2016 skjer det noe veldig stort. Min aller beste venninne skal gifte seg med mannen i sitt liv. Litt lei meg er jeg jo for at hun ikke gifter seg med meg, men jeg er så heldig at jeg får være forlover og det er ikke dårlig det heller. Jeg kan ikke gå alene til dette bryllupet, derfor søker jeg en kjæreste..

For èn dag.

Så, hvem er du og hva forventer jeg av deg som min kjæreste?

Når det kommer til alder så må jeg faktisk innrømme at jeg liker de litt yngre. Litt fordi de fortsatt har et såpass høyt energinivå at de kan håndtere meg og litt fordi de fortsatt har hårfestet i behold. Jeg setter alderen fra 24 – 30.

1.) Du må være tålmodig og ha en egen evne til å sone ut når jeg setter i gang snakke-apparatet. Hvis ikke overlever du ikke fem minutter engang. Likevel er det viktig at du nikker, sier ja eller legger inn en jovial latter et sted, så det i alle fall virker som du hører etter.

2.) Du kan godt være utadvendt. Bare ikke stjel spotlighten min er du grei.

3.) Jeg er en veldig nær person. Jeg elsker å klå og å bli klådd på. Du kan godt stryke meg på ryggen en gang i blant eller holde rundt meg så lenge du ikke gjør det for ofte. Husk at hvis du skal stryke på meg så gjør det med håndflaten, ikke med fingrene. Det blir for femi om du skal stryke meg med fingrene og det orker jeg ikke. Jeg vil tross alt ha en mann, ikke en katt.

4.) Jeg kommer nok ikke til å holde deg i hånden, men hvis jeg liker deg og blir full nok så kanskje jeg kryper opp i fanget ditt. Da kan du godt holde rundt meg hvis du vil.

5.) Jeg orker ikke at du skal mase eller klenge uten at jeg ber deg om det. Så hvis du er en stalker, så kan du la´vær å melde deg.

6.) Du kan ikke ta deg selv for høytidelig og du må ikke være så stram i maska. Jeg trenger noen som kan tulle og leke litt.

7.) Du må se bra ut i dress.

8.) Du må ha humor, dette er kjempeviktig. Jeg elsker å le! Dessuten er det også viktig at du synes jeg er morsom, så du må le når jeg sier noe du tror jeg mener er gøy. Bare ikke overdriv. Jeg vet hvor slitsom jeg høres ut når jeg har en hysterisk latter. Det holder at èn av oss er sånn.

9.) Du må takle at jeg er vulgær og kommer med mange drøye historier (gjerne om meg selv).

10.) Jeg liker at menn er menn, så vær gjerne litt barsk. Jeg orker ikke at du sitter å sipper og griner ned i de fine serviettene vi har brukt flere timer på å brette.

11.) Du må være litt selvstendig, du trenger ikke følge etter meg overalt hvor jeg beveger meg. Men jeg liker å ha deg nær meg.. Hvis jeg liker deg.

12.) Jeg setter veldig stor pris på at du er høflig. Bare ikke overdriv. Jeg er stor jente og klarer å bære ting selv, åpne dører selv og sette meg på stolen selv. Jeg har tross alt gjort dette i 29 år og kan klare et par år til.

13.) Jeg liker at du gir meg oppmerksomhet og komplimenter. Bare ikke gi meg for mye for da blir jeg høy på meg selv og det orker hverken du eller jeg.

14.) Du må takle at bestevenninnen min er min aller største kjærlighet, jeg orker ikke noe sjalusi.

Så, hvis dette virker “fristende” send meg en mail til anegyllstroem@gmail.com. Eller kjenner du noen som kan passe, be de maile meg en kort beskrivelse om dem selv. Legg gjerne ved et bilde. Jeg blir mega-glad om du deler posten for å hjelpe meg med å finne mine bryllupskjæreste.

Det kommer en oppfølgingspost på dette etterhvert. Hvis noen melder interesse. Jeg vil svare deg på mail og hvis du passer meg så vil jeg møte deg for en date for å evaluere deg nærmere.

Nei, dette er ikke tull.

P.S! Hvis du vil stemme meg frem som finalist i Vixen Blog Awards så blir jeg super glad!

For å stemme på meg i kategorien Årets Gullpenn, trykk her: http://www.vixen.no/arets-semifinalister/arets-gullpenn/
For å stemme på meg i kategorien Årets Stjerneskudd, trykk her: http://www.vixen.no/arets-semifinalister/arets-nykommer/

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments

  1. supermarie

    Haha, digger det her og DEG! Lykke til, håper du finner en som duger for en dag (evt litt lenger) <3

    http://www.supermarie.net

  2. Ahahha, dritbra!! Masse lykke til❤