V I X E N B L O G A W A R D S !

Det er helt vilt. Tenk at lille meg, bitte lille meg er en semi-finalist i Årets Vixen Blog Awards. I TO kategorier! Gurimalla. For meg er det som å være nominert til en Oscar!

Jeg er skikkelig takknemlig, overrasket og ikke minst ydmyk. Se på alle de andre som er nominert da! Flinke, morsomme og erfarne skribenter. Jeg heier på alle sammen og selv om det høres kjempeteit ut – så mener jeg virkelig at alle fortjener å vinne.
 
Men, hvis dere synes jeg fortjener det så blir jeg helt i ekstase (mer i ekstase), hvis dere ønsker å stemme meg frem. Du kan stemme på meg 1 gang hver 12 time og man kan stemme frem til den 28. desember. JIPPI!
 
For å stemme på meg i kategorien Årets Gullpenn, trykk her: http://www.vixen.no/arets-semifinalister/arets-gullpenn/
 
For å stemme på meg i kategorien Årets Stjerneskudd, trykk her: http://www.vixen.no/arets-semifinalister/arets-nykommer/
 
Tusen, tuuuuuusen takk!
vixen-sponsorer1

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *