J E G E R I K K E E N A V D E M .

“Hehe, jeg er i alle fall ikke sånn” flirer jeg skråsikkert mens jeg klør på et myggstikk jeg ikke har. Jeg prøver å være nonchalant, men vet jeg har det skyldige blikket og den usikre kroppsholdningen som dukker opp blant annet når jeg går forbi sikkerhetskontrollen på flyplassen. Det er som jeg har kofferten full av heroin hver gang jeg går forbi vaktene der. Jeg vil bare brøle at jeg overgir meg. De kan ta meg med på bakrommet, ransake meg og putte en finger i rompa mi om de vil.

Temaet er mennesker som ikke klarer å oppføre seg ordentlig når man dater. Herregud, noen blir jo helt gale fniser vi og ser nervøst på hverandre. Vi vet det egentlig, vi er sånn vi også, men i stedet ler vi litt til og stadfester at neida, vi er ikke en av dem. Vi er ikke en av de håpløse stalker-jentene. De er jo helt gale.

“HEHE” sier jeg igjen og forter meg å slette søkehistorikken fra Facebookappen på mobilen før noen legger merke til at jeg har stalket han, vennegjengen, familien og den jævla irriterende dama som liker alle profilbildene hans. Den drittkjerringa der og hvorfor har hun privat profil på Instagram egentlig?

Folk må ta det litt mer med ro og ikke ta helt av hvisker jeg mens jeg dobbeltsjekker telefonen. Hva faen liksom, jeg sendte han en Snap for over ett minutt siden og han har fortsatt ikke åpnet den. Fuckboy konstanterer jeg surt. Det piper i telefonen og hjertet hopper over et slag. Er det han???? Neida, det er bare mamma som lurer på hvor hårbørsten til hunden er. Jeg kaster telefonen irritert i sofaen. Femten minutter senere ligger jeg på magen og fniser som et nybarbert lam fordi jeg han har svart. Ja, så liker han meg likevel sukker jeg glad og fornøyd, helt til neste gang han bruker over to minutter på å svare.

Hodet mitt går i spinn og magen vrenger seg når det kommer til mannfolk. Jeg takler det ikke, jeg fikser det ikke! Jeg blir gal og det rakner helt for meg. Skal vi sitte nærmere hverandre? Sitter jeg for nære? Vil du jeg skal ta på deg, eller skremmer jeg deg bort da? Hvorfor sitter du i den stillingen der? Hvorfor tar du ikke initiativ? Vil du at jeg skal ta initiativ? Blir det feil? SKAL VI KLINE NÅ? Har jeg pusset tennene ordentlig? Skal jeg bare kle av meg med en gang? Herregud, så mye på en gang..

Men

Hvorfor skal vi være så kule hele tiden? Jeg innser mer og mer etter jeg flyttet til Oslo hvor utrolig u-kul jeg er og hvor ekstremt nørd jeg er sammenliknet med alle andre. Vet dere hva? Det er helt åkei, det er slik jeg er og det er sånn jeg er skapt. Jeg sier ting før jeg tenker og det er som regel noe med et teit tonefall eller noe upassende eller vulgært. Samma det vel?

Hvis jeg vil bruke store deler av dagen min på å rive meg i håret fordi han ikke svarer på bildene jeg sendte av: middagen min (for å vise at jeg kan lage mat), en kul film jeg ser på (så han ser jeg har god filmsmak) og en selfie der jeg har løpt rundt som en gal i leiligheten for å finne det perfekte lyset og den perfekte vinkelen mens jeg har smurt leppene med den perfekte leppestiften, så kan jeg da vel få lov til det?

Jeg er en av dem!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *