# A N N E T T E H A G A B Y N L Y O N E

På torsdag inviterte Annette Haga inn til en intim middag i forbindelse med hennes glitrende partykolleksjon for Nelly. Det var koselig og kolleksjonen var råbra! Jeg bøyer meg i hatten. Den kommer i butikkene 26. oktober, så hold utkikk da folkens!

Jeg var litt målløs der jeg stod. Alle rundt meg var så usannsynlig vakre med skinnende hud, perfekte lokker i håret og sminke som var lagt akkurat der den skulle ligge. Der stod jeg da, med pistrete hår og et rødt, hovent ansikt med mascara som klistret øyevippene mine sammen. Dessuten er det ikke bare, bare å balansere på et par høye heler (som jeg sjeldent går i), mens jeg skal drikke, snakke og late som jeg ikke har vondt på en gang. Ååh fy søren, det var ikke lett, men gurimalla så gøy. Etterhvert ble Fotobaren tatt frem, ja, du kan jo se selv:

Bilde tatt i fotobaren www.fotobaren.noBilde tatt i fotobaren www.fotobaren.noBilde tatt i fotobaren www.fotobaren.noBilde tatt i fotobaren www.fotobaren.no

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *