SUSY

Har jeg fortalt dere hvor ekstremt dårlig jeg er på sminke og skjønnhet? Ikke det? Vel, jeg suger! Jeg forstår ikke hva som skal hvor, om det skal være mye, eller lite. Det ender som regel alltid med at jeg ser ut som en ladyboy, og det er ikke helt den looken jeg går for. Rett før jeg skulle på Årets Stylista på Ingensteds, og ELLEs sommerfest så måtte jeg oppsøke profesjonell hjelp. Jeg kunne ikke gå rundt blant alle disse flotte menneskene og se ut som et dårlig ristet malingsspann. Jeg trengte profesjonell hjelp, og det var kun et alternativ som var bra nok.

Susy!

Fantastiske, flinke Susy er i team BrowRehab som jeg liker så sabla godt. Hun smurte ansiktet mitt med masse ting som gjorde at jeg så fabolous ut. Jeg følte meg i alle fall ganske så bra den kvelden. Det var selvfølgelig litt uvant å se meg selv med såpass mye sminke, men jeg følte meg fin!

Følg Susy på Instagram @susymakeupartist da vel, hun er dødsrå!

P6110222

P6110236

P6110248

P6110262

P6110323

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *