Ny jobb, nytt bosted, nye eventyr.

Jeg flytter!! Ja, det er sant og jeg er så innmari glad. Oslo, nå kommer jeg! Jeg ble tilbudt fast stilling på Bik Boks hovedkontor på Billingstad, og selvfølgelig takket jeg ja!! Dette har jeg ønsket meg lenge, dette har jeg jobbet hardt for. Dette trenger jeg, dette fortjener jeg. Ja, jeg sa det jeg. Hade bra da jantelov!

Jeg er så glad, lykkelig og stolt. Jeg er så takknemlig for denne muligheten som jeg nå får. Jeg er så heldig som får lov til å jobbe med det jeg elsker hver eneste dag. Jeg er så heldig som kan stå opp hver morgen og glede meg til jobb. Jeg blir helt overveldet av glede. Samtidig er jeg også trist. Det er vemodig å flytte fra Hamar og alt det jeg har opplevd der. 8 år på Hamar, med de fineste menneskene jeg noensinne har møtt, 4 år i verdens beste Bik Bok-region. Linn. Pappa. Julie. Det er jo ikke farvel for alltid, men det er lov til å være litt sentimental likevel.

Nå fortsetter eventyret. Hei Oslo, hva har du å by på?

P7021871 (1)

Forresten, hvis noen trenger en megafin leilighet midt i Hamar by så kommer jeg til å legge den ut for salg om ikke veldig lenge. Jeg trenger også et sted å bo fra 1 august, så hvis noen vet om noe: holla! Jeg vil helst kjøpe, men det kan hende jeg må leie frem til jeg finner noe interessant.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *