Fringe it up

Nå er det ikke lenge til festivalsommer dere. Jeg er i fullt planleggingsmodus av outfits allerede, det er jo tross alt bare en måned til Bråvalla. Jeg liker å si at jeg er en som tar ting på sparket og at jeg er spontan, men noe av det jeg liker aller best er å planlegge.

Jeg fant denne lekkerbisken av et plagg som definitivt skal mye på i sommer. Jeg elsker jo alt med frynser og hele garderoben min ser snart ut som den har gått gjennom en makuleringsmaskin.

Nå må jeg sette i gang med pakking av garderobe, jeg flytter til Oslo i tre måneder. Ja, det er sant! Jeg forteller mer om det senere, jeg er så glad så glad!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *