Browtalk

Jeg har aldri vært en typisk pynte-jente. Jeg kan hverken sminke meg riktig, sette opp håret pent eller ta vare på de tørre flakene av noen legger som jeg har. Likevel har jeg jo lyst til å føle meg fin og feminin, som så mange andre jenter.

Når noe er ukjent så er man gjerne litt skeptisk, jeg er jo ikke noe unntak der. Jeg ville være i trygge hender når jeg først skulle prøve meg frem, spesielt når det er noe midt i fjeset som skal endres på. Jeg har hørt så utrolig mye bra om Silje og Browrehab, så valget var ganske lett. Jeg tok to behandlinger, den ene var brynsløft og den andre var vippeextentions.

IMG_5273-002

Browrehab ♥

Browrehab består av 4 fantastisk flinke jenter som også er utdannet makeupartister. Veldig fint for sånne som meg som ikke har peiling når det kommer til skjønnhet. I spissen har vi Silje, hjernen bak det hele. Hun jobbet som øyenbrynstylist i Australia og savnet et liknende tilbud her hjemme i Norge. Hun satte igang et samarbeid med Hendrix Hair da hun åpnet Browrehab i august, og etterspørselen har blitt så stor at det kommer flere salonger. For å sjekke ut før og etter bilder, ta en titt på Instagrammen deres: @browrehab_oslo

Book timer:

Tlf: 22 55 16 00

Online: browrehab.bestille.no

Nå får du forresten 20% rabatt på behandling av øyebrynene dine hvis du bruker kodeordet «anegyll».

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bryn ♥

Først må jeg bare si at jeg bøyer meg i hatten for Silje. Hun vet hva hun driver med, og hun er ei bra dame med stor b i tillegg. Hun ga meg en flaske med Castor oil til å begynne med, siden jeg som mange andre har nappet ihjel brynene mine da jeg var yngre. Jeg er jo også ganske skeptisk til denslags type ting, mest fordi jeg tror det ikke fungerer. Men, jeg skulle da påføre denne oljen i en 4-6 ukers tid og hårene ville da vokse ut igjen, selv de jeg ikke har sett noe til på 10 år. Etter en måned gikk jeg rundt med øyebryn fra helvete. Så, tro meg det funker. De vokste sammen på midten, ned mot kjeven og på et punkt følte jeg bare for å gå rundt å lage wookiee-lyder.

Jeg fikk signaturbehandlingen deres som heter brynsløft. Det varer mellom 45 til 60 minutter. Høres lenge ut for noen med lopper i blodet, men det gikk overraskende bra.

IMG_5279

Silje var veldig flink til å forklare mens hun holdt på, så jeg følte jeg alltid hadde oversikt over hva hun gjorde med fjeset mitt. Hun brukte en mild hard wax for å fjerne dun rundt brynene, nappet de i en form som passet ansiktet mitt, og farget med en farge fra refectocil som sitter lenge. Denne behandlingen ligger på 650,-.

Dere kan også velge Petit Express, den er uten voks for de som ikke tåler det, eller eventuelt ikke trenger det. Den varer i ca 30 minutter og koster 400,-

Desktop1-001

Et par tips til dere der ute ♥

◊ Ikke overplukk! Fyll gjerne inn bryn før du napper overflødig hår, da unngår du å ta for mye.

◊ For all del, ikke klipp! Det skaper hull og ujevnheter og hårene vil vokse i forskjellige tykkelser og blir “krøllete”.

◊ Med mindre du har rødtone i håret ditt, skal du alltid ha sminke i en kald tone.

Vipper

Jeg var hos kjempesøte Annika for å sette på vipper. Dette tok litt lenger tid enn bryn, men skravla gikk som bare det. Kunne godt ligget der lenger bare for kosens skyld. Her var jeg egentlig livredd for å bli seende harry ut med altfor lange vipper. Jeg er jo asiatisk, så naturlig nok ble jeg født med asiatiske øyevipper, det vil si korte og små. Jeg ville ikke ha så altfor lange siden det ville sett veldig unaturlig ut. Jeg ble altså fornøyd. Det ble så naturlig, jevnt og fint. Det er så utrolig deilig å stå opp om morgenen, gre litt forsiktig på øyevippene med en ren mascarakost og så bare gå ut. Uten å måtte sminke seg, det er jo helt fantastisk.

En ting som er viktig å huske på etter man har satt på vipper er å ikke utsette de for vann eller fukt. Ikke dusj, tren, ta badstu eller gå ute i regnet uten paraply de fire første timene etter behandling. Det er også viktig å ikke bruke sminke eller sminkefjerner som inneholder olje, siden det kan få limet til å løsne. Prøv å ikke grav trynet ditt langt ned i puten når du skal sove heller.

Desktop2-001OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Et nytt sett med standardvippper koster 1500,- og det er 650,- for påfyll.

Her også får dere 20% avslag ved bruk av kodeordet: «anegyll».

Er du usikker, nybegynner eller rett og slett trenger et nytt sted å få fikset deg litt på? Browrehab er stedet og jeg gir mine aller varmeste anbefalinger!

P.s Ja, du har helt rett. Vippene ble satt på før Silje fikset øyebrynene mine.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

/behandlingen er sponset

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *