A night out with SOBAZAAR and Katy Perry.

Altså, hvor skal jeg begynne. For en innholdsrik, sprø og lærerik dag. Den startet allerede tidlig om morgenen hos Silje og Annika på Brow Rehab. Men, det kommer i et annet innlegg.

En hel dag med de flinke menneskene bak moteappen SOBAZAAR og konsert med selveste Katy Perry stod på timeplanen. Jeg har det alltid så morsomt når vi en sjelden gang møtes, det er en helt fantastisk gjeng.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi startet hos Model Day Studio for styling og mingling. Vi fikk goodiebags stappet til randen med godsaker. Masse fine smykker fra Nora Norway blant annet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg holdt på å krepere av sult som vanlig, men de hadde heldigvis for meg (og dem), noe skikkelig godt å by på. Lett Oslo har sunne og gode alternativer til snacks og kosemat. Selv om jeg er skeptisk til sunn mat, fordi jeg er så glad i alt som bader i fett og er fritert, ble jeg positivt overrasket. Jeg tror jeg forsynte meg fire ganger, siden jeg aldri klarer å styre meg når jeg smaker på noe godt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fant min makker for kvelden, Hedda. Noen klikker man bare med fra starten av, og Hedda er en av disse. Vi hadde det så utrolig morsomt sammen, og jeg håper det ikke blir lenge til neste gang vi sees. Det er så fint når noen er like rappkjefta som meg, det skjer ikke så ofte.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi ble kjørt med sorte biler fra Uber og helt frem til Telenor Arena. Herregud, jeg har aldri følt meg så viktig før. Det var nesten litt flaut. Men, bare nesten da. Kunne blitt vant til det liksom. Det hadde gått bra. Vi fikk vårt eget lille rom som var dekorert av Blomsterpikenes Verden og det så ut som et eventyr. Det føltes som om jeg falt ned i et hull, og dukket opp i wonderland. Jeg elsket det. Konserten var kjempebra. Litt av ei dame, og litt av et show.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noe av det som interesserer meg aller mest når det kommer til denne type eventer er alle menneskene. Alle de som står på, jobber hardt og gir av seg selv hele tiden for å oppnå noe. De er der, de får det til og de har jobbet hardt for å komme seg dit. Jeg bøyer meg i hatten. Respekt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Snakker om inspirerende mennesker. Der står jeg ved siden av Katrine Sørland. Vakre, jordnære Katrine Sørland. Jeg titter opp og ser rett inn i et par hofter. Hun fortalte noe med en hyggelig dialekt som jeg ikke helt forstod, og jeg ble i stedet stående å lure litt på om beina hennes var like lange som den bønnestengelen Jack klatret opp i. Jeg tror de var det.

Jeg har en egen tendens til å sone litt ut når jeg er i en samtale. Hodet mitt har så mange forskjellige tanker, hele tiden. Lene Orvik, herregud så sukkersøt, men fy søren så mye og fort hun snakker. Det er nesten verre enn meg. Der stod hun da, mens skravla gikk. Huden hennes glødet og hun var så glatt over alt. Jeg fikk med meg kanskje 10% av samtalen, det eneste jeg klarte å tenke på var: “jeg lurer på om hun er flink til å smøre seg selv med fuktighetskrem”, og at jeg skulle gitt mine to tørre flatbrød av noen legger en real omgang med flaska.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uansett, jeg er så utrolig glad og takknemlig for alt jeg får delta på. Spesielt på kvelder som dette, med fantastiske mennesker som inspirerer og motiverer. Tusen, tusen takk SOBZAAR for en uforglemmelig kveld.

Sjekk ut filmen fra eventet forresten:

https://www.youtube.com/watch?v=8YvU1i0OzSI

Følg meg også gjerne på SOBAZAAR ved å trykke her.

/skrevet i samarbeid med SOBAZAAR

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *