Lazy morning

Det beste jeg vet når jeg har fri er lange morgener. Du vet, varme kaffekopper, en god frokost og alt det andre du ellers ikke har tid til. Det er sjeldent jeg har dager uten planer, men nå har jeg måtte tvinge meg selv til å ta det litt med ro. Jeg liker det. I alle fall litt.

Jeg kan løpe rundt i leiligheten min kun iført truse og sokker. Litt ubelelig, siden jeg har et kulturhus bygget av glass som nærmeste nabo, men de har vel sett en bleik liten rompe før. Sjekk ut disse fine øredobbene fra Bik Bok. Jeg har helt glemt at jeg er ei kråke og elsker smykker, men nå kommer det så utrolig mange fine nyheter ut i butikk, så jeg kjenner fjærene bruse.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *