Black friday

Black friday. Forrige fredag da, men det er bare detaljer. Vi hadde tidenes hyggeligste lønningspils på kontorene til United Bloggers. Det startet fint, slik det alltid gjør. Jeg hadde skjørtet plassert på rett sted, håret var krøllete og hodesmykket lå der det skulle ligge. Strømpebuksen var hel og leppestiften satt på leppene.

Det begynte med en kjempehyggelig intimkonsert med Alejandro Fuentes og Ira Konstantinidis. Jeg fikk smake på den hjemmebryggede ølen faren til Fredrik hadde brygget. Jeg lo og smilte sammen med fine folk. Håret lå fortsatt fint og leppestiften holdt seg på samme sted. Plutselig så jeg Alejandro Fuentes. Jeg satte med ned på alle fire, og etter det gikk det bare nedover.

Da jeg kom hjem igjen lå håret i slappe fliser rundt ansiktet. Ansiktet var askegrått og leppestiften hadde på en eller annen måte vandret fra munnen og opp til nesen. Jeg hadde blod i håret etter at hodesmykket hadde borret seg vei gjennom skallen da jeg absolutt skulle breakdance i en dansering på Stratos. Strømpebuksen var hullete, skjørtet bakvendt og verdigheten lå igjen i et tomt glass ett eller annet sted. Nei, jeg tuller. Verdigheten var aldri til stede.

Sjekk ut filmen fra fredagspilsen nederst i blogginnlegget. Vi har det ganske hyggelig!

IMG_7994IMG_7998IMG_8003IMG_8025IMG_8030IMG_8034IMG_8052

Bildene er tatt av fine Hartgen. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *