Jeg er midt i en drøm

Jeg lukker øynene, trekker pusten dypt og plutselig befinner jeg meg midt i en jungel, eller på en strand, eller i et fly, i paradis eller mareritt. Jeg kan lukke øynene og være et helt annet sted. Jeg er en drømmer.

Jeg føler det er en gave, det å kunne drømme på denne måten. Kanskje til tider en liten forbannelse, siden jeg blir litt ukonsentrert. En venninne påpeker at jeg til tider har en tendens til å «flyte» bort. Jeg blir slørete i blikket, svarer kort og ofte feil. Da sitter jeg fast et sted mellom virkelighet og fantasi. Kanskje er jeg på tourbussen til Dave Grohl, kanskje jeg maler regnbuen, eller kanskje jeg plukker stjerner fra verdensrommet.

Jeg dagdrømmer.

Ofte lar vi det bli med kun drømming. Vi er redde for det ukjente og setter oss selv i båser vi ikke kommer oss ut av. Det må vi slutte med. Om noen måneder skjer det jeg har ventet på lenge. Det jeg har ønsket, planlagt og drømt om. Jeg pakker sekken og reiser til Bali for å lære meg å surfe.. Helt alene.

En av drømmene blir til virkelighet.

Jeg gleder meg til å få fregner på nesen, salt i håret og sandkorn som forsiktig kiler meg mellom tærne. Jeg gleder meg til å oppleve en annen kultur, sanse noe annet enn jeg vanligvis gjør. Leve i opplevelsen og føle meg fri. Jeg gleder meg til å skape minner med mennesker som vil sette spor i livet, hjertet og sjelen min. Jeg ser frem til utfordringer jeg vil vokse på. Jeg skal møte drømmen, gripe fatt i den og gjøre den virkelig. Det kribler i magen.

Bali, her kommer jeg.

e29fb4ee175b7247580d690cd4da795c2c951fe620e176b4ff2a42166b613edf

Bilder: Pinterest

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *