See through

Jeg har alltid vært fan av gjennomsiktige plagg. Ikke fordi at jeg absolutt føler jeg må vise hud, men fordi det gir en kul effekt. Denne toppen fra Ivyrevel  har jeg ventet på og drømt om lenge, endelig er den min.

I går var jeg på Fifty Shades Of Grey, og følte at skinnskjørt kanskje var et dumt valg til denne filmen. Men, velvel.

Forresten, beklager for at jeg glemte å rulle bort alt hundehåret under hatten min. Sånn er det når man har en langhåret hund som absolutt skal sitte å ruge på alle tingene dine. Nå pakker jeg snart snippsekken og forlater landet. Jeg drar med meg min beste venninne til London. Åh, det skal bli så utrolig fint. Hvis noen har et par vintage og second-hand butikker de liker, do tell!

IMG_5579IMG_5587IMG_5592IMG_5606IMG_5616IMG_5621IMG_5641

Sunnies: Rayban, heels & Coat: Zara, skirt, fedora & clutch: Bik Bok, top: Ivyrevel

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *