New year, new hair.

Både frisøren min på Salong Gullhår, Linnèa og jeg, følte at det var dags for forandringer. Det kunne ikke passet bedre, og jeg følte meg funky fresh til Bik Boks årlige Kick Off. Vi valgte en kaldere farge denne gangen. Det kommer ikke sånn veldig frem på disse bildene, men håret mitt har nå en sølvgrå tone.

For en dag! Jeg sov i ca en halvtime natten før, fordi jeg gledet meg så fælt. Ja, og litt fordi nesen til Julie var så tett at det bare dura og pep i hele leiligheten. Haha.

Forelsket meg helt i denne bodyen fra Tobi, forresten. Dessverre var den hakket for stor, så de små jurene mine hang og slang der inne. Hadde liksom bestemt meg for å bruke den uansett, så da ble det jo sånn.

Ser dere den lille like-knappen øverst i innlegget? Hvis du liker det jeg skriver om, trykk der da vel? Det vises også når du trykker like via Facebook. Du kan følge Facebooksiden min ved å trykke her forresten.

Jeg blir alltid så utrolig inspirert når alle Bik Bok-jentene er samlet. For et utrolig flott knippe av mennesker. Jeg får så mange varme klemmer, noe som er det beste jeg vet. Skulle ønske dagen aldri tok slutt. Men, den gjorde det da. Hadeee.

IMG_5531IMG_5532

    

IMG_5550IMG_5551

Body: Tobi, trenchcoat, jeans og headpiece: Bik Bok, veske: Acne og sko: Zara.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *