Behind the scenes

For en stund siden var jeg i Oslo på photoshoot med Bik Bok. Det kommer så utrolig mye fint fremover, det er bare å glede seg. Jeg merker jeg blir så glad av alle disse fine fargene og våren virker ikke så langt unna lenger. Endelig!

Jeg gleder meg til å vise dere det ferdige resultatet, og ikke minst gleder jeg meg til å henge det opp i butikken. Og, forresten Joachim som mener at “det kanskje er litt rart å henge opp plakater av seg selv i butikken sin”, så er dette altså plakater som skal opp i alle Bik Bok butikker, ikke bare min. Skulle selvfølgelig ønske jeg hadde såpass bra foto og print-utstyr at jeg kunne skrive ut sånn hjemme, men der må jeg nok dessverre skuffe litt, for det har jeg ikke plass til. Jaja, kanskje neste leilighet, vi får se.

I dag er det forresten siste dag som blond, og jeg gleder meg til å vise dere hva min frisør Linnèa og jeg har planlagt. Kom innom igjen her på fredag, så får dere se hvilken farge jeg landet på.

IMG_4464IMG_4484IMG_4490IMG_5207IMG_5232

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *