En liten bit av meg.

Det er så undervurdert å dele. Jeg elsker å dele. Dele historier, erfaringer, følelser og drømmer. Ikke bare har jeg vokst opp med vill fantasi, men jeg har alltid elsket å skrive. Da jeg skrev dette ærlige innlegget om meg og mitt liv ble jeg så ufattelig overveldet av tilbakemeldingene jeg fikk. Dere delte egne erfaringer med meg, og jeg ble glad. Jeg ble også rørt, trist, sint og takknemlig. Jeg connecta med dere, på en helt unik måte. Det var litt magisk, alt sammen.

Bloggen min vil fortsatt handle om mote, fordi det interesserer meg. Det vil likevel komme innslag der jeg deler tanker, drømmer og eventyr. Det vil være min stemme, mine erfaringer skrevet etter mitt hode og mitt hjerte. Det vil være ærlig, personlig og rett fra levra. Jeg ønsker å dele en liten del av meg, med verden. Sammen med dere.

Jeg håper dere ønsker å følge med på reisen, selv om det ikke bare blir hashtag fashion. Neste personlige innlegg vil handle om mitt til tider vanskelige forhold til mamma. Det publiseres på søndag.

Vi sees?

IMG_7288n

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *