Hairtalk

Jeg har fått mange forespørsler om håret mitt. Hvor jeg har farget det, hva som må gjøres og om det har tålt alt av behandlinger. Nå har jeg vært blond i ett år, og det føles unaturlig å farge det tilbake til mørkt.

Jeg vet ikke helt hvor jeg fikk idèen fra, men jeg trengte en forandring. Det skjedde mye i livet mitt på akkurat det tidspunktet og jeg følte at jeg måtte gjøre noe nytt, noe annerledes og sprøtt. Okey, jeg farger håret blondt tenkte jeg. Så, jeg kontaktet Linnèa på Salong Gullhår her i Hamar. Jeg hadde hørt hun var flink og når det er en såpass stor forvandling, så ville jeg være i trygge hender. Venninnene mine rynket på nesen og var usikre på om dette var en god idè. Jeg sa: “det er jo bare hår”.. Så, da satte vi i gang.

Tenk at disse bildene ble tatt i 2013.

Nå skulle det skje. Jeg husker ikke hvor lang tid det tok, men jeg mener det var nærmere ni timer. Jeg er glad for at jeg har et sterkt, asiatisk hår som tåler mye. Man må selvfølgelig behandle det pent selv også, med kuring og ordentlige produkter. Etter x-antall kopper med te og episoder av Modern Family var vi ferdige. Jeg var blond. Det var uvant selvfølgelig, men samtidig følte jeg meg komfortabel med fargen med en gang.

10872593_10154976476045007_1959556766_n

Her om dagen kjørte vi på med enda kortere hår, og jeg fikk en enda kaldere farge. Fresht!

Jeg gleder meg allerede til neste gang. Jeg føler meg så trygg og godt tatt vare på. En varm anbefaling!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *