CHRISTMAS PHOTOSHOOT

Jeg har vært så utrolig heldig å få fronte kampanjer i Bik Bok et par ganger. Ikke bare har det vært en helt fantastisk opplevelse, men jeg har møtt så mange hyggelige mennesker. Blant annet nydelige Bik Bok ansatte, som Monica, Camilla, Maja og Therese.

Jeg har fått hilse på fototeamet, som alle har fått meg til å føle meg komfortabel foran kamera.

Jeg har møtt store bloggere, som Angelica Blick, Victoria Tòrngre, Elsa Ekman og Sandra Hagelstam. Alt dette, takket være Bik Bok.

Jeg er så takknemlig for alt det jeg har fått oppleve. Jeg håper dere synes bildene ble okey, du finner de i Bik Bok-butikker om dagen :)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

  1. Så fine bilder! Kan tenke meg at det var en veldig gøy og lærerrik opplevelse :-)