THINK PINK

 

Gå til anskaffelse av fargerike regnjakker i år. Plutselig er det ikke kjedelig med regn likevel. I dag kom jeg meg akkurat hjem i tide før det begynte å hølje ned. Med bærepose full av matvarer og blomster smatt jeg inn i leiligheten før lysene blinket og tordenet buldret over meg. Det er noe magisk med tordenvær synes jeg, det er så vakkert og skummelt på samme tid. Det slår meg ganske ofte hvor fascinerende det egentlig er, disse kreftene og den makten naturen har over oss. Vi føler oss uovervinnelige vi mennesker, det kan iallfall virke sånn til tider – men når naturkreftene vikelig slår inn, da er vi hjelpesløse. Nå skal jeg tenne lys, lukte på blomstene og høre på at Tor leker rundt med Mjølner.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *