#MEANDMYNEVERDENIM

I alle Bik Bok-butikker NÅ, finner dere fantastiske, deilige, myke og stretchy jeans. Har dere prøvd de før? Jeg anbefaler de på det sterkeste. Som så mange andre, er jeg jo litt skeptisk til nye ting, siden jeg føler meg vel og komfortabel i det jeg kjenner til. Men, nå går jeg ikke i andre bukser omtrent, jeg er frelst. 

Dette er restultatet ett en lang dag med shooting i Stockholm sammen med Bik Bok. Som du ser var jeg omringet av vakre, flinke bloggjenter dagen lang. Jeg ble nesten startruck. Okeyda, så ble jeg ganske starstruck. Med mange års erfaring i ryggen, leverte de alle sammen tipp topp – men, jeg skal ærlig innrømme at jeg ble litt stolt av egen innsats. Er det lov å si? Shit, jeg sa det likevel.

Buksen jeg har på portrettbildene er forresten Peace Jeans. Jeg elsker detaljene og de satt som et skudd. Jeg liker litt rocka detaljer for tiden, det glir litt inn i sinnsstemningen min om dagen. Litt rebel, du vet. Yolo og sånn. Vi fikk frihet til å style jeansene selv, og jeg har en forkjærlighet for skjorter. Det passer til absolutt alt, og med en chunky genser over blir det enda kulere. Skjortesnipp, ringer på fingrene, hatt! Alt ligger i detaljene vet dere. 

Men du, kom gjerne innom butikken vår i Elverum, vi hjelper deg til å finne den perfekte jeansen! Og, ikke glem å legg ut bilder av deg i dine favoritt jeans fra Bik Bok og hashtag de med #meandmyneverdenim da.

I samarbeid med Bik Bok

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *