FESTIVAL & FJORDS

I had a BLAST at Moods Of Norway Festival And Fjords SS15 VIP Party. Det var kanskje litt urutinert av meg å ha ullskjørt i et varmt og klamt lokale fylt til randen av deilige mennesker. Men hva skal man si, man må vel lide litt for skjønnheten.

Tusen takk til SOBAZAAR for invitasjonen. Jeg snakket med så utrolig mange hyggelige mennesker, og alle var så utadvendte, jordnære og ikkeminst vakre og stilige. Jeg blir så fascinert av mennesker, derfor er det så fint at det finnes så mange av oss.

Mine deilige venninner, som var mine plus ones denne kvelden og jeg – lo og danset til skjørtet ikke orket lenger og føttene ble såre. Da var det rett i seng, varm om hjertet og slørete i blikket. For en kveld, takk til alle.

Det siste bildet er lånt fra Oslo nights. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *