BEHIND THE SCENES OF #MEANDMYNEVERDENIM

Endelig folkens, eeendelig kan jeg fortelle dere om Stockholmbesøket mitt. Jeg er overveldet, takknemlig og ydmyk for å få lov til å være med på noe så spennende som dette. Jeg, lille meg, sammen med noen av de største bloggerne i Norge og Sverige. 

Det var avreise Gardermoen tidlig om morgenen, jeg hadde nesten ikke sovet noe den natten heller. Jeg var livredd for at ansiktet mitt skulle smelte sammen til en diger kladd med grøt de ikke ville klare å reparere med sminken sin. Heldigvis klarte de på mystisk vis å sette ansiktet mitt sammen til noe representabelt tilslutt. Hele dagen gikk så fort og jeg skulle ønske jeg kunne holde på Stockholmfølelsen enda litt lenger. 

Alle var så profesjonelle, stilige, dyktige og utadvendte. En herlig gjeng som var lette å jobbe med. Dagen min tilbragte jeg sammen med ingen ringere enn bloggfotograf Rami Hanna, toppbloggerbabes Victoria Torngren, Angelica Blick, Elsa Ekman og Sandra Hagelstam. 

På flyet hjem var jeg fylt av så mye glede og energi. Jeg landet på Gardermoen i ellevetiden på kvelden, og kjørte rett til Drøbak og sommeravslutning med jobben. Et langt, hektisk, deilig døgn. 

Psst, ikke glem å sjekk ut de nye superdigge jeansene som er ute i Bik Bokbutikkene for tiden. Ta et bilde med de og tagg det med #meandmyneverdenim da! I morgen legger jeg ut de ferdige resultatene fra shooten, som du nå kan se på plakater i Bik Bokbutikkene.

I samarbeid med Bik Bok

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *