THROWBACK

Når jeg ser på bilder av megselv med mørkt hår tenker jeg: “oi, dette er jo flere år siden”, men det er jo kun noen måneder. Jeg føler at alt har forandret seg i livet mitt på bare et år. Både på godt og på vondt, selvfølgelig. 

Forandringen kom med hårfargen. Jeg følte jeg måtte slippe løs den personen i meg, som bare har ventet på å vise seg frem. En person som ikke er så veldig annerledes enn den jeg alltid har vært, men en person som kanskje tørr å leve litt mer. Jeg måtte gjøre noe drastisk for å få det frem, og hva er vel mer drastisk enn å gå fra sort til hvit? Kontraster..

Jeg vil kjenne på livet og hva det har å tilby. For det er så mye bra der ute som venter på meg. Jeg vet det, jeg kjenner det på meg – jeg gleder meg.

!function(d,s,id){var e, p = /^http:/.test(d.location) ? ‘http’ : ‘https’;if(!d.getElementById(id)) {e = d.createElement(s);e.id = id;e.src = p + ‘://’ + ‘widgets.rewardstyle.com’ + ‘/js/shopthepost.js’;d.body.appendChild(e);}if(typeof window.__stp === ‘object’) if(d.readyState === ‘complete’) {window.__stp.init();}}(document, ‘script’, ‘shopthepost-script’);JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *