ÅRETS STYLISTA


Bildebonanza much?

Herregud, jeg tror ikke jeg har landet ned på jorden enda. For ikke lenge siden fikk jeg en mail hvor det stod jeg hadde vunnet årets stylista. Vunnet (!), jeg som aldri før har vunnet noe i hele mitt liv. Kanskje 20 kroner på flakslodd, men kun hvis jeg hadde griseflaks.

Hvoran skal jeg klare meg her, tenkte jeg. Blant vakre, stilige jenter med perfekt hår, perfekte sminke og høye heler. Der kom jeg, med håret til alle kanter, sportsBH, fregner i ansiktet og sko som kippet fordi de var for store. Men, jeg elsket det. Ja, så var jeg “litt” keitete på scenen, visste ikke hvordan jeg skulle stå, hvor jeg skulle ha armene eller hvem jeg skulle se på. Men, jeg kom meg gjennom kvelden. Jeg fikk huket tak i både Ulrikke Lund og Annette Haga, once in a liftetime tenkte jeg.

Jeg er så takknemlig for å kunne delta på dette, en opplevelse jeg aldri glemmer. Jeg er så glad for at jeg fikk dele denne kvelden med to av mine nærmeste venninner også, Andrine og Kamilla. FOR en kveld, dere!

Bilder er mine og noen er lånt fra både Stylista.no, Ulrikkelund.com og Nettenestea.com

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *