FRINGES

Jeg elsker dette været her. Når sola steker, jeg har floker i håret, kjøtt på grillen, øl i hånda, solbrillene lager røde merker på nesen og shortsen avslører beina mine som har vært uten body-lotion en hel vinter, DA kjenner jeg at jeg lever. Jeg håper dette varer, jeg ønsker at dette skal vare! Jeg har virkelig troen på denne sommeren her, shit – jeg har troen på dette året her.

I dag fikk jeg endelig ryddet litt i solbrillene mine og jeg har visst fler enn jeg trodde. Jeg har mye av det meste, gjerne ting jeg tror jeg får bruk for en vakker dag. “Kanskje det blir en utkledningsfest hvor jeg får bruk for dette”, eller “denne er fin hvis jeg skal male en gang”.. Skjer aldri. Men jeg la også merke til at solbrillene jeg har som oftest gjør at jeg ser ut som den retarderte søsteren til Harry Potter..

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *